Voor wie is Pop-Show-Musical?

We geven deze lessen aan jongens en meisjes vanaf groep 1-2 basisschool t/m voortgezet onderwijs.

Theatershows en certificaat

Pop-Show-Musical is een dynamische dansles, met vooral veel fun, waar je echt technische dansskills leert! De opbouw van de les is gebaseerd op een 'klassieke' Jazzdance of Jazzballet les; we starten met een warming up, gevolgd door een aantal technische oefeningen, die verhuld zijn in een leuke dansvorm.

Lestijden, kostenen kleding

Maandag
18:00-18:45
PSM groep 5-6-7-8 basisschool
Maandag
19:00-19:45
PSM voortgezet onderwijs
Dinsdag
16:00-16:45
PSM groep 1-2 basisschool
Woensdag
14:00-14:45
PSM groep 3-4 basisschool
Woensdag
15:00-15:45
PSM groep 5-6 basisschool
€ 27,50 per maand basisschool-voortgezet onderwijs 45 min per week 10 betalingstermijnen: (aanbetaling + oktober t/m juni) De cursusgelden worden elke 1e van de maand geincasseerd via een automatische incasso. Na de laatste maandbetaling verloopt het inschrijfcontract automatisch. Combinatie Lesprijs KortingVoor de dansers die meerdere cursussen volgen bijvoorbeeld, Pop-Show-Musical en Hiphop zijn er kortingen in een combinatie lesprijs. U kunt deze vinden bij de cursusprijzen.
Zwarte broek/leggingZwart hemdjeZwarte dancesneakers (niet voor selectie)'Voetjes' (alleen voor selectie)Haren vast in staart, knot of vlecht

Dans in onze eigen kleding!

De webshop van Dansschool Marcella van Altena heeft een breed aanbod van onder andere dans-, selectie- en theatershowkleding en schoenen.
webshop

Wil je Pop-Show-Musical proberen? Meld je dan aan voor een proefles of schrijf je gelijk in!

proeflesinschrijven