Wat is LaBlast?

LaBlast is gebaseerd op dansen zoals de Chacha, Wals, Jive etc. maar doe je zonder een partner dus het is behalve leuk en gezond ook nog eens een geweldige manier om de basis van deze dansen onder de knie te krijgen! Jaren geleden is de bedenker van dit geweldige programma Louis van Amstel, als klein jongetje begonnen met stijldansen bij Marcella Van Altena. Zijn talent was groot, bracht hem verschillende wereldtitels en ons land werd te klein. Naast een zeer succesvolle (tv)carrière als o.a. jury bij DWTS USA en danser, choreograaf etc. bleef Louis zich hardmaken dat ballroom en Latin voor iedereen een geweldige workout is. Hij heeft gedanst met de grootste sterren zoals Kelly Osborn en XYZ welke allemaal dol zijn op deze geweldige dansvorm. Heb je altijd willen dansen, heb je geen partner die wil dansen of wil je op een leuke manier fit worden dan is dit de cursus voor jou!

Kleding

Het is een zeer sportieve les dus trek luchtig makkelijk zittende kleding en gympen aan.

Gratis Proefles

Louis van Amstel ooit begonnen al kleine jongen bij ons in de dansschool, is op dit moment uitgegroeid tot 1 van de bekendste dansers/choreografen van Amerika. Ruim 12 jaar woont en werkt Louis in Amerika.

In Dancing with the Stars USA heeft hij o.a. met Kelly Osborn, Prisilla Presley gedanst. Omdat de danspartners na hun Dancing with the Stars avontuur eigenlijk niet wilde stoppen met dansen is LaBlast ontstaan.

Lestijden, cursusprijzenen kleding

Maandag
20:00-21:00
LaBlast volwassen
Het dansseizoen start altijd in september t/m juni. Tussentijds instromen is geen probleem. Deze lessen worden gegeven door Mariska, aanmelden kan per email:mb.van.der.roest@gmail.com1 gratis proefles4 rittenkaart € 33,- (5 weken geldig)
Makkelijk zittende kleding, niet te warm. Denk aan een legging of dunne joggingbroek met een hemdje of shirtSneakers

Dans in onze eigen kleding!

De webshop van Dansschool Marcella van Altena heeft een breed aanbod van onder andere dans-, selectie- en theatershowkleding en schoenen.
webshop

Wil je LaBlast proberen? Meld je dan aan voor een proefles of schrijf je gelijk in!

proeflesinschrijven