Klassiek Ballet voor kinderen vanaf groep 3 basisschool

Wij raden elk kind aan minimaal een uur klassiek ballet te volgen aangezien dit hun helpt met hun houding alsmede ter bevordering van de basistechnieken. We hebben voor kinderen vanaf groep 3 basisschool een hele leuke Klassieke Balletles met doorstroommogelijkheden naar de selectie.

Deze cursus is prima in combinatie met onze Pop-Show-Musical lessen maar kan natuurlijk ook in combinatie met de Hip-Hop lessen. Het is dus een losstaande cursus met mogelijkheden tot combineren van meerdere dansvormen.

Lestijden, cursusprijzenen kleding

Vrijdag
16:00-16:45
Klassiek Ballet vanaf groep 3 basisschool
€ 29,50 per maand 11 betalingstermijnen: (aanbetaling + sept t/m juni)De cursusgelden worden elke 1e van de maand geincasseerd via een automatische incasso. Na de laatste maandbetaling verloopt het inschrijfcontract automatisch. U betaalt alleen voor de lessen, het totale cursusgeld is verdeeld over maandelijkse termijnen. Combinatie Lesprijs Korting2 lessen per week € 54,00 per maand3 lessen per week € 62,50 per maand4 lessen per week € 80,00 per maand
Klassiek Ballet:Zwart balletpakje met spaghettibandjesRoze maillotTaillebandje rozeRoze balletschoentjes van stof met splitzoolHaren in knot

Dans in onze eigen kleding!

De webshop van Dansschool Marcella van Altena heeft een breed aanbod van onder andere dans-, selectie- en theatershowkleding en schoenen.
webshop

Wil je Klassiek Ballet proberen? Meld je dan aan voor een proefles of schrijf je gelijk in!

proeflesinschrijven