Wat leer je bij Stijldansen?

Tijdens de cursus leer je alle vormen van dansen, zodat je nooit meer tijdens een feest langs de kant hoeft te staan. Ook voor paren/sfeerclubs organiseert het danscentrum regelmatig diverse feesten met artiesten, livemuziek en diverse thema-avonden. Kortom een uurtje dansles is veranderd in een avond uit!

De cursus

Deze lessen zijn voor paren, man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw iedereen is van harte welkom bij ons tijdens de lessen. De cursus bestaat uit 12 lessen. Na deze cursus is er de mogelijkheid weer in te schrijven voor de vervolgcursus.

Stijldansen is een van de weinige sporten die je samen met een partner kunt beleven en dus echt samen kunt doen. Stijldansen is samen lekker actief bezig zijn en “fun for two”. Dat maakt Stijldansen al jaren een populaire en sportieve tijdsbesteding voor alle leeftijden.

Lestijden, cursusprijzenen kleding

Maandag
20:00-21:00
Stijldansen gevorderd
Maandag
21:00-22:00
Stijldansen beginners
€ 200,= per paar voor 12 lessen 4 termijnen van € 50,= per automatische incasso Combinatie Lesprijs KortingVoor de dansers die meerdere cursussen volgen bijvoorbeeld, Pop-Show-Musical en Hiphop zijn er kortingen in een combinatie lesprijs. U kunt deze vinden bij de cursusprijzen.
Er zijn niet echt kledingvoorschriften voor Stijldansen, let wel op niet te stroeve schoenen.

Dans in onze eigen kleding!

De webshop van Dansschool Marcella van Altena heeft een breed aanbod van onder andere dans-, selectie- en theatershowkleding en schoenen.
webshop

Wil je Stijldansen proberen? Meld je dan aan voor een proefles of schrijf je gelijk in!

proeflesinschrijven