Wat is Kiddy Dance?

Kiddy Dance is ontstaan uit het idee dat er voor deze leeftijdsgroep weinig bewegingsactiviteiten zijn die een speels karakter hebben, maar waarbij ook wordt gelet op de algemene sociale ontwikkelingen, motorische vaardigheid en ontwikkelen van enthousiasme voor bewegen op muziek. Kiddy Dance is leren dansen en bewegen op muziek die jonge kinderen aanspreekt; zoals Mega Mindy, Piet Piraat, K3, Kinderen voor Kinderen, disco en nog veel meer. Het niveau van de oefeningen en dansjes wordt aangepast aan het gemiddelde niveau van de kinderen.

Lesuitleg

Kiddy Dance is leren dansen en bewegen op muziek die jonge kinderen aanspreekt; zoals Mega Mindy, Piet Piraat, K3, Kinderen voor Kinderen, disco en nog veel meer. Het niveau van de oefeningen en dansjes wordt aangepast aan het gemiddelde niveau van de kinderen.

De laatste les mogen ouders en broertjes, zusjes, opa’s en oma’s komen kijken (en meedoen).Kids krijgen die dag een certificaat als beloning en herinnering aan een seizoen dansen.

Lestijden, kostenen kleding

Woensdag
14:00 - 14:30
Kiddy Dance 2,5 tot 4 jaar
€ 24,= per maand 30 min les per week 8 termijnen: (aanbetaling + oktober t/m april) De cursusgelden worden elke 1e van de maand geincasseerd via een automatische incasso. Na de laatste maandbetaling verloopt het inschrijfcontract automatisch. 
Er zijn niet echt kledingvoorschriften voor Kiddy-Dance. Gewoon de kleding die ze die dag aan hebben is helemaal goed. Sommige kinderen komen weleens verkleed en ook dat rekenen we helemaal goed ;-)

Dans in onze eigen kleding!

De webshop van Dansschool Marcella van Altena heeft een breed aanbod van onder andere dans-, selectie- en theatershowkleding en schoenen.
webshop

Wil je Kiddy Dance proberen? Meld je dan aan voor een proefles of schrijf je gelijk in!

proeflesinschrijven